Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Новини





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

15 причин почати пити відвар шипшини 14.04.2020 15 причин почати пити відвар шипшини
Плоди шипшини, скромного чагарнику, здавна використовуються при лікуванні широкого спектра захворювань.
Настої рослини допомагають при проблемах з травленням, серцем, судинами, шкірою та іншим. Є відомості, що шипшина має протиракову дію. Все це дає підстави вводити напої з шипшини у свій раціон, інформує Ukr.Media.

Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати 13.04.2020 Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати
Деякі продукти добре стимулюють кишківник.
Одна з найбільш важливих складових здорового способу життя — максимізація здатності організму перетравлювати їжу, засвоювати поживні речовини. Тобто кишківник відіграє істотну роль у загальному стані здоров'я. Ці 5 продуктів найкраще стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту, інформує Ukr.Media.

Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину 10.04.2020 Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину
Продукти, збагачені вітаміном D, стануть у нагоді під час карантину.
Тривале перебування під замком послаблює кістки. Їм потрібні продукти, що містять багато вітаміну D, інформує Ukr.Media.

 4 приводи для щоденного вживання огірків 09.04.2020 4 приводи для щоденного вживання огірків
Варто частіше вживати огірки.
Огірки на 96 % складаються з води, але цей хрусткий, освіжаючий овоч пропонує більш значну користь для здоров'я, ніж ви можете собі уявити, інформує Ukr.Media.

Маловідомі корисні властивості меду 08.04.2020 Маловідомі корисні властивості меду
Всі ми знаємо, що мед допомагає при застуді та є хорошим засобом для зміцнювання імунітету. Але у нього є й інші маловідомі переваги.
Чудова заміна цукру. Мед на 70% складається з цукру, а інші 30% — з води, мінералів і білка. З давніх часів його використовують як натуральний підсолоджувач, і в деяких випадках він набагато корисніше традиційного цукру, інформує Ukr.Media.


Новости 71 - 75 из 13115
Начало | Пред. | 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 | След. | Конец Все

Новини
23.09.2020  Як впоратися з підвищеним апетитом восени: корисні поради
22.09.2020  Експерти виявили овоч, який здатний знижувати рівень поганого холестерину у крові
21.09.2020  Які люди найбільше реагують на перепади погоди, та як з цим боротися — поради лікарів
18.09.2020  Якими побічними ефектами володіє чай при його надмірному вживанні
17.09.2020  Три неочікувані ознаки того, що ваша печінка повна токсинів
16.09.2020  Вчені виявили ще один фактор, який здатен провокувати розвиток діабету другого типу
15.09.2020  Топ-5 вітамінів, нестача яких заважає вам засинати
14.09.2020  Ефективні поради, які допоможуть зняти сильне відчуття постійної втоми
11.09.2020  Чому на сніданок варто вживати клітковину
10.09.2020  6 вагомих приводів мати серед спецій вдома корицю
09.09.2020  Ці 6 ознак можуть вказувати на розвиток "тихої" пневмонії
08.09.2020  Яка олія приносить більше користі організму: соняшникова чи оливкова
07.09.2020   Чим корисна м'ята для здоров'я людини
04.09.2020  Кілька сигналів від організму, що говорять про проблеми з серцем
03.09.2020  Чому восени варто переглянути свій раціон
02.09.2020  Вчені пояснили, чому денний сон шкідливий для здоров'я
01.09.2020  Серцева ягода. У чому користь глоду і в чому шкода
31.08.2020  Про що може розповісти тип вашої мігрені
28.08.2020  Експерти виявили, яке молоко сприяє зниженню рівня поганого холестерину
27.08.2020  Китайські вчені придумали, як діагностувати хвороби серця за допомогою селфі
HINARI
PubMed