Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

Новини





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

15 причин почати пити відвар шипшини 14.04.2020 15 причин почати пити відвар шипшини
Плоди шипшини, скромного чагарнику, здавна використовуються при лікуванні широкого спектра захворювань.
Настої рослини допомагають при проблемах з травленням, серцем, судинами, шкірою та іншим. Є відомості, що шипшина має протиракову дію. Все це дає підстави вводити напої з шипшини у свій раціон, інформує Ukr.Media.

Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати 13.04.2020 Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати
Деякі продукти добре стимулюють кишківник.
Одна з найбільш важливих складових здорового способу життя — максимізація здатності організму перетравлювати їжу, засвоювати поживні речовини. Тобто кишківник відіграє істотну роль у загальному стані здоров'я. Ці 5 продуктів найкраще стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту, інформує Ukr.Media.

Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину 10.04.2020 Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину
Продукти, збагачені вітаміном D, стануть у нагоді під час карантину.
Тривале перебування під замком послаблює кістки. Їм потрібні продукти, що містять багато вітаміну D, інформує Ukr.Media.

 4 приводи для щоденного вживання огірків 09.04.2020 4 приводи для щоденного вживання огірків
Варто частіше вживати огірки.
Огірки на 96 % складаються з води, але цей хрусткий, освіжаючий овоч пропонує більш значну користь для здоров'я, ніж ви можете собі уявити, інформує Ukr.Media.

Маловідомі корисні властивості меду 08.04.2020 Маловідомі корисні властивості меду
Всі ми знаємо, що мед допомагає при застуді та є хорошим засобом для зміцнювання імунітету. Але у нього є й інші маловідомі переваги.
Чудова заміна цукру. Мед на 70% складається з цукру, а інші 30% — з води, мінералів і білка. З давніх часів його використовують як натуральний підсолоджувач, і в деяких випадках він набагато корисніше традиційного цукру, інформує Ukr.Media.


Новости 51 - 55 из 13095
Начало | Пред. | 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 | След. | Конец Все

Новини
26.06.2020  Що відбувається з вашим тілом, коли ви сидите весь день
25.06.2020  5 нетипових ознак ішемічної хвороби серця, які варто взяти до уваги
24.06.2020  Корисні властивості герані та застосування в народній медицині
23.06.2020   Лікарі розповіли, як стрес порушує роботу кишечника і провокує ряд захворювань
22.06.2020  Вітамін В12: чому він такий важливий для організму і в яких продуктах міститься
19.06.2020  Вчені виявили продукти, які допомагають боротися з мігренню
18.06.2020  Якими секретами здоров'я і довголіття володіють тибетські монахи
17.06.2020  10 вагомих доводів вживати буряк і от як зробити це правильно
16.06.2020  Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці
15.06.2020  Чому варто почати пити гарячий шоколад
12.06.2020  Звичайні речі, які можуть бути шкідливіші за куріння
11.06.2020  Корисні властивості часнику, які доведені вченими
10.06.2020  Прості і смачні способи прискорити обмін речовин не докладаючи особливих зусиль
09.06.2020  Як не постраждати від укусів кліщів під час відпочинку на природі: корисні поради
05.06.2020  Ці 8 продуктів стануть вам у нагоді за наявності "забитих" артерій
04.06.2020  Яким чином жир на животі шкодить здоров'ю і чому він з'являється
03.06.2020  Вчені виявили, що можна перекушувати шоколадом, щоб збільшити тривалість свого життя
02.06.2020  8 фактів про здоров'я серця, які треба взяти до уваги тим, хто хоче стати довгожителем
01.06.2020  8 продуктів, які треба вживати, щоб не мати дефіциту вітаміну D
29.05.2020  7 продуктів, які можуть позмагатися з ліками за ефективність
HINARI
PubMed