Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

У Мінагрополітики назвали вимоги до якості молока після 2020 року





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

У Мінагрополітики назвали вимоги до якості молока після 2020 року 03.07.2019

У Мінагрополітики назвали вимоги до якості молока після 2020 року

Заборона прийому молока ІІ ґатунку, що почне діяти з 2020 року, стосується не продукту, який виробляють домогосподарства, а забрудненого молока, вміст мікроорганізмів у якому перевищує максимально допустимий. Про це повідомив генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Міністерства аграрної політики та продовольства України Микола Мороз під час прес-конференції в Києві, передає кореспондент УНН.

"На даний час дозволяється бактеріальне забруднення до 3 млн мікроорганізмів. Для порівняння – в Європі ця цифра становить 100 тисяч. Жодна країна серед наших сусідів не має таких вимог – 500 тисяч в Росії, 500 тисяч – в Білорусі. Ми говоримо, що нам треба встановити ці вимоги хоча б на мінімальному рівні. І ця норма не стосується молока від селян – вона стосується рівня забруднення молока", - зазначив Мороз.

За його словами, є певні нескладні заходи, яких можуть вжити домогосподарства для того, щоб забезпечити забір молока на належному рівні безпеки. Нещодавно вони були презентовані, тож селяни можуть реалізувати їх задля того, щоб продовжувати здавати молоко підприємствам уже після 2020 року, коли вступить в силу заборона на прийом молока ІІ ґатунку.

При цьому він підкреслив, що Мінагрополітики не встановлює вимоги до молока – їх визначає стандарт, який уже затверджений.


Возврат к списку


Новини
12.04.2021  Варто включити в раціон. Вчені назвали сім найкращих продуктів для профілактики раку
09.04.2021  Вчені змогли за добу відновити зір у сліпого пацієнта
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
18.03.2021  Вчені назвали шість груп людей, які схильні до утворення тромбів
17.03.2021  Ракові клітини можуть ухилятися від хіміотерапії — учені встановили причину
15.03.2021  Вчені довели, що робота у нічну зміну сприяє розвитку онкологічних хвороб
12.03.2021  Неврологи знайшли новий доступний засіб для підтримки мозку
HINARI
PubMed