Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Фахівці знайшли найкорисніший хліб





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Фахівці знайшли найкорисніший хліб 07.08.2019

Фахівці знайшли найкорисніший хліб

Експерти заявили, що однозначно найкорисніший хліб - мультизерновий. В мультизерновому хлібі велика кількість мікроелементів. У звичайного хліба урізаний склад. Про це передає "Вечерняя Москва".

Звичайний хліб і навіть чорний, який вважається дієтичним, виготовляється з борошна вищого сорту. З нього при цьому видаляють корисні вітаміни і навіть клітковину. Але в хлібі багато калорій, а також він може підвищити цукор в крові. Організм у великій кількості починає виробляти інсулін, який потім перетворюється в жир. Людина гладшає, і толку від такої їжі мало. Після трапези швидко витрачається енергія, і знову виникає відчуття голоду. Подібні вироби протипоказані людям похилого віку, у яких уповільнений метаболізм.

Мультизерновий хліб, навпаки, дає відчуття насичення, що дозволяє скоротити обсяги споживання їжі. Максимальна кількість з розрахунку на день - чотири шматка мультизернового хліба. Бажано вживати хліб вранці або вдень. В ідеалі слід замінити хлібобулочні вироби на білковий омлет або кисломолочні продукти, якщо стоїть завдання знизити вагу.

Возврат к списку


Новини
16.04.2021  Топ-3 причини, які призводять до енергодефіциту
15.04.2021  Науковці розробили методику 3D-друку кісток з живими клітинами. Це дозволить відновлювати їх просто у тілі людини
14.04.2021  Для лікування інфарктів використовуватимуть отруту скорпіонів
13.04.2021  Вчені знайшли новий спосіб знищувати ракові клітини пухлини головного мозку
12.04.2021  Варто включити в раціон. Вчені назвали сім найкращих продуктів для профілактики раку
09.04.2021  Вчені змогли за добу відновити зір у сліпого пацієнта
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
HINARI
PubMed