Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Медики: бійтеся "передозування" молочними продуктами





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Медики: бійтеся "передозування" молочними продуктами 04.08.2019

Медики: бійтеся "передозування" молочними продуктами

Як передає "Российская газета", дорослим лікарі рекомендують на день споживати в середньому 200 грамів молочних продуктів. Молочні продукти - це, перш за все, їжа для немовлят, джерело безлічі корисних речовин для розвитку організму. Так закладено природою.

Вживання молочних продуктів регулярно і в помірних кількостях асоційоване з помітним зниженням смертності від усіх причин. В середньому оптимальною кількістю вважається 200 грамів на день, а після вживання 400 грамів ефект перестає бути позитивним. Ферментовані молочні продукти (йогурти, кефіри, сири) корисніші, ніж молоко в чистому вигляді, тому що не у всіх людей є гени, що дозволяють добре переносити лактозу.

Літнім людям молоко в чистому вигляді взагалі не рекомендовано. Тільки в переробленій формі. Профілактиці саркопенії (вікової атрофічної зміни скелетної мускулатури, що призводить до поступової втрати м'язової маси і сили) можуть сприяти
білки, що містяться в молочних продуктах, вітамін D, кальцій, масляна кислота. При відмові від молочних продуктів варто переконатися, що організм поповнює йод, вітамін D з інших джерел.

Возврат к списку


Новини
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
18.03.2021  Вчені назвали шість груп людей, які схильні до утворення тромбів
17.03.2021  Ракові клітини можуть ухилятися від хіміотерапії — учені встановили причину
15.03.2021  Вчені довели, що робота у нічну зміну сприяє розвитку онкологічних хвороб
12.03.2021  Неврологи знайшли новий доступний засіб для підтримки мозку
11.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між рівнем артеріального тиску і температурою в домі
10.03.2021  Українці розробили пристрій, який може попередити про інсульт
HINARI
PubMed