Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

До 2050 року людство може відмовитися від звичного м'яса





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

До 2050 року людство може відмовитися від звичного м'яса 23.08.2019

До 2050 року людство може відмовитися від звичного м'яса

Йому на заміну прийдуть комахи, впевнені співробітники Університету Терамо. За їх словами, в цикад, метеликf[ і гусеницях міститься більше антиоксидантів, ніж в апельсинах і оливковій олії, пише "Российская газета".

Також позитивно на стан здоров'я може позначитися включення в раціон мурах, коників і шовкопрядів. У них багато білка, поліненасичених жирних кислот, мінеральних речовин, вітамінів і клітковини. Що стосується антиоксидантів, то в водорозчинних екстрактах коників, шовкопряда і цвіркунів їх виявилося в два рази більше, ніж в апельсиновому соку. А вживання в їжу хробака і зовсім дозволяє зменшити кількість хімічних процесів, які виробляють вільні радикали. Це дає можливість знизити ризик раку.

Вчені підкреслюють: вирощувати комах, як альтернативу м'ясу, простіше і екологічніше. Уже зараз 2 мільярди людей вживають в їжу комах. Жуки стоять на першому місці за популярністю (31% від загального обсягу споживання). Після них йдуть африканські гусениці і бджоли, оси і мурашки - 18% і 14% відповідно.

Возврат к списку


Новини
16.04.2021  Топ-3 причини, які призводять до енергодефіциту
15.04.2021  Науковці розробили методику 3D-друку кісток з живими клітинами. Це дозволить відновлювати їх просто у тілі людини
14.04.2021  Для лікування інфарктів використовуватимуть отруту скорпіонів
13.04.2021  Вчені знайшли новий спосіб знищувати ракові клітини пухлини головного мозку
12.04.2021  Варто включити в раціон. Вчені назвали сім найкращих продуктів для профілактики раку
09.04.2021  Вчені змогли за добу відновити зір у сліпого пацієнта
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
HINARI
PubMed