Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

У столичній мережі піцерій готували небезпечну їжу - контролери





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

У столичній мережі піцерій готували небезпечну їжу - контролери 27.08.2019

У столичній мережі піцерій готували небезпечну їжу - контролери

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві здійснили планову перевірку закладів громадського харчування Il Molino, передає УНН із посилання на повідомлення прес-служби управління.

"Під час планової перевірки мережі закладів громадського харчування Il Molino було виявлено численні порушення, а саме: потужності не підтримуються в чистоті та у робочому стані, харчові продукти не захищені від будь-якого забруднення на всіх стадіях виробництва, переробки та/або обігу, порушуються температурні режими під час розморожування харчових продуктів.

За результатами лабораторних досліджень відібраних зразків харчових продуктів було встановлено невідповідності готових харчових продуктів за мікробіологічними показниками, що становлять загрозу для життя та/або здоров’я людини", - розповіли контролери.

У зв'язку з цим контролери прийняли рішення про тимчасове припинення діяльності з виробництва та обігу харчових продуктів.

"Інспекторами Головного управління було складено приписи про усунення порушень вимог законодавства та складено протоколи за порушення значень параметрів безпечності об’єктів санітарних заходів, встановлених законодавством про харчові продукти", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, в Україні ситуація з якістю продуктів харчування негативна: кожен другий товар на полицях магазинів — фальсифікований. Погіршення якості вітчизняних продуктів харчування — наслідок провальної реформи, вважають експерти.

“У вересні 2014 року в Україні була зруйнована система захисту прав споживачів, санепідстанція, фітосанітарія, ветсанітарія. Це все призвело до того, що на сьогодні ми не маємо системного контролю”, — зазначив експерт Олексій Дорошенко.

Окрім цього, погіршення якості продуктів харчування в Україні, у тому числі збільшення фальсифікату на полицях вітчизняних магазинів, експерти пов’язують і з тривалою дією мораторію на перевірки бізнесу.


Возврат к списку


Новини
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
18.03.2021  Вчені назвали шість груп людей, які схильні до утворення тромбів
17.03.2021  Ракові клітини можуть ухилятися від хіміотерапії — учені встановили причину
15.03.2021  Вчені довели, що робота у нічну зміну сприяє розвитку онкологічних хвороб
12.03.2021  Неврологи знайшли новий доступний засіб для підтримки мозку
11.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між рівнем артеріального тиску і температурою в домі
10.03.2021  Українці розробили пристрій, який може попередити про інсульт
HINARI
PubMed