Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

Аналіз: дитяче харчування виявилося зовсім не корисним





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Аналіз: дитяче харчування виявилося зовсім не корисним 31.08.2019

Аналіз: дитяче харчування виявилося зовсім не корисним

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) вважає, що багато продуктів на рику дитячого харчування мають поганий склад. У них спостерігається висока концентрація цукру, пише Food and Drink Business. Воно небезпечне само по собі і, до того ж, сприяє формуванню неадекватних харчових пристрастей у дитини. Надалі дитина буде мати тягу до солодощів.

Крім чистого цукру (становить до 70% енергетичної цінності фруктових пюре), в дитячому харчуванні питання викликає наявність концентрованих фруктових соків, різних підсолоджувачів (актуально для третини продуктів на ринку).

Експерти також кажуть: заборонено просувати харчування для самих маленьких дітей (молодше 6 місяців), що містить велику кількість цукру. Вони в цілому закликають ввести заборону на додавання цукрів (включаючи концентровані фруктові соки) на всю продукцію з сектора дитячого харчування.

Возврат к списку


Новини
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
18.03.2021  Вчені назвали шість груп людей, які схильні до утворення тромбів
17.03.2021  Ракові клітини можуть ухилятися від хіміотерапії — учені встановили причину
15.03.2021  Вчені довели, що робота у нічну зміну сприяє розвитку онкологічних хвороб
12.03.2021  Неврологи знайшли новий доступний засіб для підтримки мозку
11.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між рівнем артеріального тиску і температурою в домі
10.03.2021  Українці розробили пристрій, який може попередити про інсульт
HINARI
PubMed