Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Новини





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Вчені виявили, що вживання фісташок сприяє зниженню рівня "поганого" холестерину у крові 22.10.2020 Вчені виявили, що вживання фісташок сприяє зниженню рівня "поганого" холестерину у крові
Привести до ладу рівень холестерину допоможуть фісташки.
Підвищений рівень "поганого" холестерину збільшує ризик розвитку інсульту і серцевих нападів, але, на щастя, знизити його допомагають доступні продукти, інформує Ukr.Media.

Які продукти допомагають знизити тиск при гіпертонії 21.10.2020 Які продукти допомагають знизити тиск при гіпертонії
Що їсти, щоб не підвищувався тиск.
Попередити високий кров'яний тиск можна, вживаючи певні харчові продукти. Зміна раціону допоможе захистити серцево-судинну систему і запобігти інфаркт та інсульт, інформує Ukr.Media.

Експерти виявили, які продукти сприяють появі головного болю 20.10.2020 Експерти виявили, які продукти сприяють появі головного болю
Головний біль може виникнути після вживання певних продуктів.
До розвитку головного болю можуть призвести не лише постійні стресові ситуації, перевтома і поганий сон. Останні дослідження доводять, що викликати сильний біль у голові можуть навіть деякі продукти, інформує Ukr.Media.

Вчені виявили напій, вживаний на сніданок, який допомагає знижувати артеріальний тиск 19.10.2020 Вчені виявили напій, вживаний на сніданок, який допомагає знижувати артеріальний тиск
Знижувати артеріальний тиск можна за допомогою чаю каркаде.
Згідно з дослідженням вчених з Університету Тафтса, вживання на сніданок такого напою, як каркаде, може стати ефективним способом знизити високий тиск, інформує Ukr.Media.

Через ці причини варто почати частіше вживати баклажани 16.10.2020 Через ці причини варто почати частіше вживати баклажани
Баклажани мають бути у раціоні кожної людини.
Фрукти та овочі з пурпуровою шкіркою багаті на антоціаніни. Вони мають антидіабетичну, протиракову і протизапальну дію, допомагаючи боротися з мікробами і навіть худнути, інформує Ukr.Media.


Новости 56 - 60 из 10877
Начало | Пред. | 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | След. | Конец Все

Новини
13.01.2021  Вчені розповіли, що між кашлем та високим артеріальним тиском є зв'язок
12.01.2021  Вчені виявили, що рівень заліза у крові може впливати на тривалість життя людини
11.01.2021  Які продукти найкраще зміцнюють імунітет
06.01.2021  Вчені з'ясували, як у хворих на COVID-19 починається смертельна пневмонія
05.01.2021  Цікавий факт: музика зменшує біль після операцій
04.01.2021  Піна з рофлуміластом допомогла знизити симптоми псоріазу
30.12.2020  Запах риби чи сірки: після Covid-19 можливі нюхові галюцинації
29.12.2020  Вчені розповіли, що часте позіхання може бути досить інформативним стосовно здоров'я людини
28.12.2020  Британські вчені виявили «універсальний метод» лікування раку
25.12.2020  Інноваційний метод лікування глухоти розробили ізраїльські вчені
24.12.2020  Небезпечний для життя пульс назвали дослідники
23.12.2020  Вчені довели генетичний зв'язок між кольором волосся і імунною системою організму
22.12.2020  У більшості перехворілих на COVID-19 через пів року є антитіла: дослідження
21.12.2020  Українцям радять не їхати до низки регіонів Великої Британії через мутацію коронавірусу
18.12.2020  Лікар розповів, чому втрата нюху при COVID-19 хороший знак
17.12.2020  Діти легше переносять Covid. Учені з'ясували чому
16.12.2020  Золотистий стафілокок може бути ліками
15.12.2020  Названа нова причина захворювань кишечника: справа зовсім не в їжі
14.12.2020  Постковідний синдром – життя до та після
11.12.2020  Атрофія мозку. Несподівані наслідки COVID-19
HINARI
PubMed