Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Новини

7 продуктів, які можуть позмагатися з ліками за ефективність 29.05.2020 Деякі продукти здатні замінити ліки.
Коли медицина була ще зовсім юною, а хвороби — злими і незрозумілими, лікарі лікували пацієнтів не лише жаб'ячими лапками і щурячими хвостиками, але і поєднаннями цілком звичних продуктів. Жаб'ячі лапки відтоді у медицині якось не затримались, а ось та чи інша їжа щоразу підтверджує свою спроможність не лише у справі втамування голоду, але і у якості ліків. Ми підібрали 7 смачних способів впоратися зі звичними недугами — але про всяк випадок нагадуємо: не забудьте звернутися до лікаря. Смачного!
Від кашлю

Кілька шматочків темного шоколаду впораються з кашлем набагато краще, ніж спеціальні сиропи: дослідження Університету Хала підтвердило, що алкалоїд тебромін, що входить до складу смаколика, заспокоює кашель краще за кодеїн, просто обволікаючи нервові закінчення гортані. Закашлялись? З'їжте шоколадку, інформує Ukr.Media.

Від похмілля

Ні, не солоні огірки і тим більше не пиво — найкраще у цьому випадку допоможуть зелені водорості хлорела. Ця рослина б'є усіх конкурентів одним фактом: хлорофіл, який у великій кількості міститься у ній, здатний зупинити похмілля ще до його появи. Просто розмішайте порошок з водоростей (продається в аптеці) з водою та лимоном, випийте — і насолоджуйтеся вечіркою. Втім, міру перевищувати все ж таки не варто.
Від карієсу

Буряковий сік — відважний воїн, здатний захистити наші зуби від карієсу і зробити емаль міцнішою та стійкішою до зовнішніх впливів. Уся справа у солях азотної кислоти, на які багатий напій: молочнокислі бактерії, головні вороги наших зубів, їх не переносять. Отже, просто випивайте щодня трохи бурякового соку — і хизуйтеся бездоганною посмішкою.

Для задоволення у ліжку

Чоловіки, відмінна новина: дослідження підтвердили, що два келихи пива неймовірно позитивно впливають на якість інтимних відносин. По-перше, напій підвищує лібідо, а, по-друге, фітоестрогени, що містяться у напої, допомагають продовжити час задоволення. Головне, не захоплюватися: пам'ятайте, два келихи!

Від безсоння

Відчуваєте труднощі з засинанням? Часто прокидаєтеся вночі? Привчіть себе вечеряти звареними круто курячими яйцями — це має допомогти. Амінокислота триптофан, на яку багаті яйця, виключно позитивно впливає на якість сну і допомагає подолати безсоння. Головне — їжте яйця за кілька годин до засинання.

Для концентрації

Втомилися? Не можете зосередитися? Не тягніться за кавою — замість цього налийте собі склянку апельсинового соку: флавоноїди, які містяться у ньому, дозволять зберегти відчуття бадьорості до шести годин. Неймовірно, але це підтверджено дослідженнями: вживання апельсинового соку допомагало краще проходити тести та вправи на швидкість реакції.

Для довголіття

26 місяців — саме на такий термін стане довшим ваше життя, якщо вже завтра ви почнете їсти рибу або морепродукти хоча б два рази на тиждень. Такими є результати дослідження, яке протягом 16 років проводили вчені з Гарвардського університету. Погодьтеся, це дійсно чудова новина.

Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров'я.

Возврат к списку

Новини
03.03.2023  Науково доведено: через смартфони ви можете старіти швидше
24.02.2023  Стимуляція спинного мозку відновлює постінсультну функцію рук
17.02.2023  Вчені відкрили здатність жирної їжі руйнувати мозок
10.02.2023  В Індії розробили неінвазивний тест, який використовує штучний інтелект для виявлення раку молочної залози
01.02.2023  Як спостереження за світанками та заходами сонця впливає на здоров'я – вчені
25.01.2023  Аналіз крові для ранньої діагностики хвороби Альцгеймера розробили вчені
18.01.2023  Людина з серцем свині. Пацієнту вперше пересадили серце тварини
11.01.2023  Вчені пояснили, чому оливкову олію варто пити ложками
21.11.2022  Вчені виявили ще одну причину високого ризику атеросклерозу
18.11.2022  Імплантована помпа доставила протиракові ліки у пухлини мозку
16.11.2022  Шум вночі може бути причиною безсоння та серцево-судинних захворювань
14.11.2022  ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ: ТИПИ, СИМПТОМИ, УСКЛАДНЕННЯ
11.11.2022  Виявилося, в епідемії ожиріння винен лише один тип їжі
09.11.2022  Проказа: давня хвороба, здатна регенерувати органи
07.11.2022  "Чарівні гриби" можуть лікувати важку депресію
04.11.2022  Нове випробування пропонує переваги CV з EPA: RESPECT-EPA
02.11.2022  Майже 500 українських медиків завершили навчання з тактичної медицини
01.11.2022  Чи можна людям з діабетом пити алкоголь
31.10.2022  Знайдено овоч, здатний знизити цукор у крові відразу на 20%
28.10.2022  Людська печінка може працювати 100 років
HINARI
PubMed