Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Флавоноїди не дадуть вам померти раніше терміну, заявляють дослідники





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Флавоноїди не дадуть вам померти раніше терміну, заявляють дослідники 09.10.2019

Флавоноїди не дадуть вам померти раніше терміну, заявляють дослідники

Співробітники Університету Едіт Кован простежили за раціоном більш ніж 53000 осіб протягом 23 років. Як передає The Daily Mail, виявилося, що споживали полграмма флавоноїдів на день, рідше вмирали від раку і хвороб серця.

Експерти радять їсти яблука, апельсини, брокколі, голубику. Флавоноїди в них дозволять підтримати здоров'я судин і придушити запалення, яке пов'язане і з хворобами серцево-судинної системи, і в раком. Повідомляється, що в рамках дослідження було встановлено: люди, які споживали приблизно 500 міліграмів фалавоноідов на день, на 36% рідше вмирали від будь-якої причини за 23 роки.

Смертність внаслідок серцево-судинних ускладнень знижувалася на 38%, а внаслідок раку - на 36%. Особливо добре флавоноїди працювали в тілах курців та осіб, що мали складні відносини зі спиртним (споживали більше двох спиртних напоїв на день). А ось перевищення показника споживання в 500 міліграмів плюсів не давало.

Возврат к списку


Новини
16.04.2021  Топ-3 причини, які призводять до енергодефіциту
15.04.2021  Науковці розробили методику 3D-друку кісток з живими клітинами. Це дозволить відновлювати їх просто у тілі людини
14.04.2021  Для лікування інфарктів використовуватимуть отруту скорпіонів
13.04.2021  Вчені знайшли новий спосіб знищувати ракові клітини пухлини головного мозку
12.04.2021  Варто включити в раціон. Вчені назвали сім найкращих продуктів для профілактики раку
09.04.2021  Вчені змогли за добу відновити зір у сліпого пацієнта
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
HINARI
PubMed