Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

Маловідомі корисні властивості меду





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НУОЗУ імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Маловідомі корисні властивості меду 08.04.2020

Маловідомі корисні властивості меду

Всі ми знаємо, що мед допомагає при застуді та є хорошим засобом для зміцнювання імунітету. Але у нього є й інші маловідомі переваги.
Чудова заміна цукру. Мед на 70% складається з цукру, а інші 30% — з води, мінералів і білка. З давніх часів його використовують як натуральний підсолоджувач, і в деяких випадках він набагато корисніше традиційного цукру, інформує Ukr.Media.
Допомагає краще спати. Мед справляє заспокійливий вплив на гормони стресу кортизол і адреналін, з-за яких ми не спимо ночами. Чайну ложку меду і щіпку солі з'їжте незадовго до відходу до сну.

Позбавляє від прищів. У меду є виражені протимікробні властивості. Нанесіть мед на шкіру для того, щоб боротися з вугровим висипом і прищами. Через 30 хвилин змити маску теплою водою.

Чудовий ранозагоювальний агент. Мед здатний стерилізувати рани й прискорювати процес загоєння. Він бореться з антибіотикорезистентними бактеріями й виразками, а також з тяжкими ранами.

Зброя проти пухлин. Потенційно потужне джерело антиоксидантів. Мед набагато знижує ризик розвитку раку нирок.

Зміцнює інтелект. Регулярне вживання меду істотно покращує коротку і довгу пам'ять.

Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров'я.

Возврат к списку


Новини
12.04.2021  Варто включити в раціон. Вчені назвали сім найкращих продуктів для профілактики раку
09.04.2021  Вчені змогли за добу відновити зір у сліпого пацієнта
08.04.2021  Інсулін в таблетках: вчені наблизилися до створення нової форми препарату для діабетиків
07.04.2021  Знайдено Два Нові Молекулярні Механізми Захисту Від Хвороби Паркінсона
06.04.2021  Знайшли спосіб контролю раку та інфекційних процесів в організмі
05.04.2021  Побічні ефекти статинів: підвищується ризик чотирьох проблем зі здоров’ям
02.04.2021  Ключ до довголіття: як швидкість ходьби впливає на тривалість життя
01.04.2021  Вчені Створили Штучні Слізні Залози
31.03.2021  Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей
30.03.2021  Науковці виявили додаткові фактори, що збільшують ризик зараження і важкого протікання Covid-19
29.03.2021  Вчені розгадали секрет антибіотикорезистентності
26.03.2021  Вітамін D від запаморочення
24.03.2021  Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
23.03.2021  Вчені довели, що знизити ризик розвитку діабету у людей можна за допомогою регулярного ранкового вживання їжі
22.03.2021  Санітайзери для рук можуть нашкодити людям
19.03.2021  Мешканка Аргентини стала другою людиною в світі, яка перемогла ВІЛ природним шляхом
18.03.2021  Вчені назвали шість груп людей, які схильні до утворення тромбів
17.03.2021  Ракові клітини можуть ухилятися від хіміотерапії — учені встановили причину
15.03.2021  Вчені довели, що робота у нічну зміну сприяє розвитку онкологічних хвороб
12.03.2021  Неврологи знайшли новий доступний засіб для підтримки мозку
HINARI
PubMed