Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Чому варто почати пити гарячий шоколад





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Чому варто почати пити гарячий шоколад 15.06.2020

Чому варто почати пити гарячий шоколад

Цей напій приносить організму багато користі.
Не усім відомо, що основною функцією гарячого шоколаду є підтримання і зміцнення імунної системи. А ще цей смаколик допомагає подолати напади депресивного стану. Таку здатність гарячий шоколад отримав завдяки вмісту триптофану, що відповідає за вироблення серотоніну, завдяки якому наш настрій поліпшується. До того ж, цей напій має властивість полегшувати біль, інформує Ukr.Media.
Наявність у гарячому шоколаді флаванолів оберігає оболонку клітин від окислення, перешкоджаючи тим самим розвитку запальних процесів. Антиоксиданти, що містяться у цьому напої, допомагають у боротьбі з раком. Якщо у вас є проблеми із надмірною вагою — відмовтеся від вживання шоколаду у звичайному вигляді, краще приготуйте собі склянку гарячого напою з шоколаду. Але треба дотримуватися однієї умови: цукор додавати не можна.
Вживання гарячого шоколаду без додаткової порції цукру допомагає запобігти розвитку карієсу. Така захисна функція стала можливою завдяки оболонці какао-бобів, яка запобігає розвитку карієсу. Крім того, вміст у какао теоброміну сприяє зміцненню зубної емалі, а також забезпечує вашим зубам натуральний здоровий блиск.

У любителів гарячого шоколаду шкіра виглядає більш свіжою і молодою. Річ у тім, що флавоноїди, які містяться у напої, відмінно захищають шкіру від ультрафіолетового впливу сонячних променів, попереджаючи утворення сонячних опіків. Також гарячий шоколад сприяє збереженню вологи нашою шкірою, відсуваючи процес появи зморшок.

Возврат к списку


Новини
19.10.2020  Вчені виявили напій, вживаний на сніданок, який допомагає знижувати артеріальний тиск
16.10.2020  Через ці причини варто почати частіше вживати баклажани
15.10.2020  У цих продуктах міститься багато вітаміну К
09.10.2020  Ці способи допоможуть нормалізувати рівень вашого кортизолу
08.10.2020  Незвичні відчуття в руках можуть вказувати на підвищений рівень холестерину — медики
07.10.2020  Продукти, які допоможуть підняти рівень гемоглобіну у крові
06.10.2020  Ефірні олії, які заспокоюють, розслаблюють і нормалізують сон
05.10.2020  Як треба вживати сир, щоб кальцій з нього максимально засвоювався організмом
02.10.2020  Вчені виявили спецію, яка знижує тиск та рівень цукру у крові людини
01.10.2020  Чому не можна кип'ятити ту саму воду декілька разів
30.09.2020  Як малорухливий спосіб життя впливає на ваше тіло
29.09.2020   Селера: корисні властивості і протипоказання
28.09.2020  Вчені виявили, що відмова від продуктів з борошна сприяє покращенню стану людей, хворих на екзему
25.09.2020  Що можна і не можна їсти для поліпшення засвоєння заліза організмом
24.09.2020  Продукти, які допоможуть привести холестерин в норму і захистити від серцево-судинних захворювань
23.09.2020  Як впоратися з підвищеним апетитом восени: корисні поради
22.09.2020  Експерти виявили овоч, який здатний знижувати рівень поганого холестерину у крові
21.09.2020  Які люди найбільше реагують на перепади погоди, та як з цим боротися — поради лікарів
18.09.2020  Якими побічними ефектами володіє чай при його надмірному вживанні
17.09.2020  Три неочікувані ознаки того, що ваша печінка повна токсинів
HINARI
PubMed