Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці 16.06.2020

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці

Не усі продукти є безпечними для печінки.

Іспанські вчені провели ряд досліджень і встановили, що не усі продукти, які ми вживаємо, безпечні для нашої печінки. Деякі з них провокують запальні процеси у цьому органі. За їх даними, принаймні два продукти можуть не лише нашкодити печінці, але й негативно вплинути на весь організм, інформує Ukr.Media.
За даними експертів, щоденне зловживання соняшниковою олією і риб'ячим жиром може викликати запалення у печінці, і ряд інших проблем в організмі в цілому. Наукові дослідники з Університету Гранади (Іспанія) встановили, що сполуки, які входять до складу риб'ячого жиру, сприяють вкороченню довжини теломерів печінки. Зловживання соняшниковою олією викликає потовщення тканин печінки і сприяє утворенню рубців на них.

Одночасне дослідження з цими продуктами оливкової олії не виявило негативних впливів на печінку, і здоров'я усього організму людини.

Возврат к списку


Новини
19.10.2020  Вчені виявили напій, вживаний на сніданок, який допомагає знижувати артеріальний тиск
16.10.2020  Через ці причини варто почати частіше вживати баклажани
15.10.2020  У цих продуктах міститься багато вітаміну К
09.10.2020  Ці способи допоможуть нормалізувати рівень вашого кортизолу
08.10.2020  Незвичні відчуття в руках можуть вказувати на підвищений рівень холестерину — медики
07.10.2020  Продукти, які допоможуть підняти рівень гемоглобіну у крові
06.10.2020  Ефірні олії, які заспокоюють, розслаблюють і нормалізують сон
05.10.2020  Як треба вживати сир, щоб кальцій з нього максимально засвоювався організмом
02.10.2020  Вчені виявили спецію, яка знижує тиск та рівень цукру у крові людини
01.10.2020  Чому не можна кип'ятити ту саму воду декілька разів
30.09.2020  Як малорухливий спосіб життя впливає на ваше тіло
29.09.2020   Селера: корисні властивості і протипоказання
28.09.2020  Вчені виявили, що відмова від продуктів з борошна сприяє покращенню стану людей, хворих на екзему
25.09.2020  Що можна і не можна їсти для поліпшення засвоєння заліза організмом
24.09.2020  Продукти, які допоможуть привести холестерин в норму і захистити від серцево-судинних захворювань
23.09.2020  Як впоратися з підвищеним апетитом восени: корисні поради
22.09.2020  Експерти виявили овоч, який здатний знижувати рівень поганого холестерину у крові
21.09.2020  Які люди найбільше реагують на перепади погоди, та як з цим боротися — поради лікарів
18.09.2020  Якими побічними ефектами володіє чай при його надмірному вживанні
17.09.2020  Три неочікувані ознаки того, що ваша печінка повна токсинів
HINARI
PubMed