Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці





Впроваджена нова система електронної реєстрації на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика
Дізнатися більше...
Продовжується підписка на науково-практичний журнал "Медична інформатика та інженерія"
Дізнатися більше...

Світові новини з медицини

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці 16.06.2020

Вчені виявили продукти, які здатні викликати запалення у печінці

Не усі продукти є безпечними для печінки.

Іспанські вчені провели ряд досліджень і встановили, що не усі продукти, які ми вживаємо, безпечні для нашої печінки. Деякі з них провокують запальні процеси у цьому органі. За їх даними, принаймні два продукти можуть не лише нашкодити печінці, але й негативно вплинути на весь організм, інформує Ukr.Media.
За даними експертів, щоденне зловживання соняшниковою олією і риб'ячим жиром може викликати запалення у печінці, і ряд інших проблем в організмі в цілому. Наукові дослідники з Університету Гранади (Іспанія) встановили, що сполуки, які входять до складу риб'ячого жиру, сприяють вкороченню довжини теломерів печінки. Зловживання соняшниковою олією викликає потовщення тканин печінки і сприяє утворенню рубців на них.

Одночасне дослідження з цими продуктами оливкової олії не виявило негативних впливів на печінку, і здоров'я усього організму людини.

Возврат к списку


Новини
13.01.2021  Вчені розповіли, що між кашлем та високим артеріальним тиском є зв'язок
12.01.2021  Вчені виявили, що рівень заліза у крові може впливати на тривалість життя людини
11.01.2021  Які продукти найкраще зміцнюють імунітет
06.01.2021  Вчені з'ясували, як у хворих на COVID-19 починається смертельна пневмонія
05.01.2021  Цікавий факт: музика зменшує біль після операцій
04.01.2021  Піна з рофлуміластом допомогла знизити симптоми псоріазу
30.12.2020  Запах риби чи сірки: після Covid-19 можливі нюхові галюцинації
29.12.2020  Вчені розповіли, що часте позіхання може бути досить інформативним стосовно здоров'я людини
28.12.2020  Британські вчені виявили «універсальний метод» лікування раку
25.12.2020  Інноваційний метод лікування глухоти розробили ізраїльські вчені
24.12.2020  Небезпечний для життя пульс назвали дослідники
23.12.2020  Вчені довели генетичний зв'язок між кольором волосся і імунною системою організму
22.12.2020  У більшості перехворілих на COVID-19 через пів року є антитіла: дослідження
21.12.2020  Українцям радять не їхати до низки регіонів Великої Британії через мутацію коронавірусу
18.12.2020  Лікар розповів, чому втрата нюху при COVID-19 хороший знак
17.12.2020  Діти легше переносять Covid. Учені з'ясували чому
16.12.2020  Золотистий стафілокок може бути ліками
15.12.2020  Названа нова причина захворювань кишечника: справа зовсім не в їжі
14.12.2020  Постковідний синдром – життя до та після
11.12.2020  Атрофія мозку. Несподівані наслідки COVID-19
HINARI
PubMed