Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

Новини

Онкологи не радять омолоджувати організм 04.10.2019
Американські дослідники стверджують: чим молодший організм, тим вище ризик розвитку раку внаслідок накопичення і розмноження дефектних клітин. Як зазначає "Российская газета", старіючі клітини втрачають здатність виробляти нуклеотиди, які використовуються при формуванні ДНК і РНК. Це призводить до втрати можливості розмножуватися.

Притому, якщо процес створення нуклеотидів зупиняли штучно, молоді клітини починали стрімко старіти. І це захищало від розвитку раку. Пошкоджені клітини, що здатні стати раковими, припиняють розмножуватися, старіють і вмирають. Тому спроба зупинити природний процес старіння клітин може викликати зростання ракових клітин. Вчені попереджають щодо пошуку засобів омолодження організму.

Експерти Американського товариства боротьби з раком відзначають зростання захворюваності декількома типами раку серед чоловіків і жінок у віці від 25 до 49 років. На першому місці стояли типи раку, безпосередньо пов'язані з ожирінням. Зокрема, були широко поширені колоректальний рак, ендометріальний рак, рак нирок, жовчного міхура, підшлункової залози і крові.

До речі, рак крові і шлунково-кишкового тракту значно "помолодшав" - раніше він був характерний для осіб 60-70 років - через любов молодого покоління до фастфуду, внаслідок малорухливого способу життя, зайвої ваги, поширеності аутоімунних захворювань, частого застосування антибіотиків і впливу канцерогенів з навколишнього середовища.

Возврат к списку

Новини
28.05.2020  Простий спосіб зробити їжу з високим вмістом жирів або вуглеводів більш корисною для здоров'я
27.05.2020  Чому вживання води таке важливе для зміцнення імунітету
26.05.2020  Топ-10 вітамінів і мінералів, які найчастіше є дефіцитними у організмі людей
25.05.2020  Чому морква повинна бути в раціоні кожної людини щодня
22.05.2020  Кому не рекомендується вживати на ніч кефір
22.05.2020  8 "тихих" симптомів, які натякнуть вам, що вже час звернути увагу на щитоподібну залозу
21.05.2020  Якими корисними властивостями для здоров'я володіє паприка
20.05.2020  Інсульт можна попередити, вживаючи деякі продукти — ми відібрали продукти які допоможуть знизить ризик на 27%
19.05.2020  6 ознак, які вкажуть на те, що вам не вистачає вітамінів групи В
18.05.2020  Ці 5 симптомів ГРВІ можуть попереджати про більш серйозне ускладнення хвороби
15.05.2020  Виявляється, каву небезпечно пити не лише сердечникам: розвиток яких захворювань здатний спровокувати напій
14.05.2020  6 продуктів, які можуть полегшити перебіг алергії
13.05.2020  Вчені виявили, що кава може покращувати роботу кишківника і позбавляти людину від закрепів
12.05.2020  Про що сигналізує біль в очах: 6 небезпечних хвороб, про які варто знати
08.05.2020  Вчені виявили, що брусничний сік сприяє зниженню високого артеріального тиску
07.05.2020  7 ранніх ознак формування тромбів, на які варто звернути увагу
06.05.2020  Правило 30 хвилин, яке допоможе швидко заснути та гарно відпочити
05.05.2020   Які проблеми зі здоров'ям можуть виникнути у людей, які буквально залежні від смартфона
04.05.2020  Ожиріння може передаватися від однієї людини до іншої — "соціальне ожиріння" набирає обертів
30.04.2020  Як користуватися антисептиками, щоб не нашкодити шкірі — корисні поради
HINARI
PubMed