Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Первый украинский нефрологический сайт проф. Д. Иванова Zepter
Технічна підтримка

Новини

Чому варто почати пити гарячий шоколад 15.06.2020 Цей напій приносить організму багато користі.
Не усім відомо, що основною функцією гарячого шоколаду є підтримання і зміцнення імунної системи. А ще цей смаколик допомагає подолати напади депресивного стану. Таку здатність гарячий шоколад отримав завдяки вмісту триптофану, що відповідає за вироблення серотоніну, завдяки якому наш настрій поліпшується. До того ж, цей напій має властивість полегшувати біль, інформує Ukr.Media.
Наявність у гарячому шоколаді флаванолів оберігає оболонку клітин від окислення, перешкоджаючи тим самим розвитку запальних процесів. Антиоксиданти, що містяться у цьому напої, допомагають у боротьбі з раком. Якщо у вас є проблеми із надмірною вагою — відмовтеся від вживання шоколаду у звичайному вигляді, краще приготуйте собі склянку гарячого напою з шоколаду. Але треба дотримуватися однієї умови: цукор додавати не можна.
Вживання гарячого шоколаду без додаткової порції цукру допомагає запобігти розвитку карієсу. Така захисна функція стала можливою завдяки оболонці какао-бобів, яка запобігає розвитку карієсу. Крім того, вміст у какао теоброміну сприяє зміцненню зубної емалі, а також забезпечує вашим зубам натуральний здоровий блиск.

У любителів гарячого шоколаду шкіра виглядає більш свіжою і молодою. Річ у тім, що флавоноїди, які містяться у напої, відмінно захищають шкіру від ультрафіолетового впливу сонячних променів, попереджаючи утворення сонячних опіків. Також гарячий шоколад сприяє збереженню вологи нашою шкірою, відсуваючи процес появи зморшок.

Возврат к списку

Новини
29.09.2020   Селера: корисні властивості і протипоказання
28.09.2020  Вчені виявили, що відмова від продуктів з борошна сприяє покращенню стану людей, хворих на екзему
25.09.2020  Що можна і не можна їсти для поліпшення засвоєння заліза організмом
24.09.2020  Продукти, які допоможуть привести холестерин в норму і захистити від серцево-судинних захворювань
23.09.2020  Як впоратися з підвищеним апетитом восени: корисні поради
22.09.2020  Експерти виявили овоч, який здатний знижувати рівень поганого холестерину у крові
21.09.2020  Які люди найбільше реагують на перепади погоди, та як з цим боротися — поради лікарів
18.09.2020  Якими побічними ефектами володіє чай при його надмірному вживанні
17.09.2020  Три неочікувані ознаки того, що ваша печінка повна токсинів
16.09.2020  Вчені виявили ще один фактор, який здатен провокувати розвиток діабету другого типу
15.09.2020  Топ-5 вітамінів, нестача яких заважає вам засинати
14.09.2020  Ефективні поради, які допоможуть зняти сильне відчуття постійної втоми
11.09.2020  Чому на сніданок варто вживати клітковину
10.09.2020  6 вагомих приводів мати серед спецій вдома корицю
09.09.2020  Ці 6 ознак можуть вказувати на розвиток "тихої" пневмонії
08.09.2020  Яка олія приносить більше користі організму: соняшникова чи оливкова
07.09.2020   Чим корисна м'ята для здоров'я людини
04.09.2020  Кілька сигналів від організму, що говорять про проблеми з серцем
03.09.2020  Чому восени варто переглянути свій раціон
02.09.2020  Вчені пояснили, чому денний сон шкідливий для здоров'я
HINARI
PubMed