Пошук по сайту
Авторизація
Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли свой пароль?
Періодика
Медична інформатика та інженерія
Партнери
Поиск информации по диагнозу / Med And Me Издательский дом ЗАСЛАВСКИЙ Zepter
Технічна підтримка

Новини

 7 міфів про діабет, які можуть руйнівним чином вплинути на наше здоров'я 27.04.2020 7 міфів про діабет, які можуть руйнівним чином вплинути на наше здоров'я
Віра у міфи про діабет негативно впливає на здоров'я людей.
Діабет — серйозне захворювання, яке впливає не лише на якість життя, але і на його тривалість. Ризик розвитку діабету другого типу залежить не лише від генетичних причин, але й від способу життя. На жаль, багато поширених уявлень про фактори ризику, симптоми, а також особливості харчування і активності за наявності діабету не мають ніякого відношення до істини та можуть серйозно нашкодити нашому здоров'ю. Ось найбільш небезпечні міфи про діабет, з якими потрібно якомога швидше розлучитися, інформує Ukr.Media.

Природні засоби для підсилення функцій імунної системи 24.04.2020 Природні засоби для підсилення функцій імунної системи
Імунітет можна зміцнити природними засобами.
Імунна система — перша лінія захисту організму від інфекції. Вона виявляє хвороботворні патогени та бореться з ними. Однак неправильне харчування і нездоровий спосіб життя можуть порушити життєво важливі імунні функції та зробити організм схильним до хвороб. На щастя, гарний спосіб зміцнити захисні сили організму — регулярно вживати "суперпродукти", що підвищують імунітет, інформує Ukr.Media.

Серцевий напад: 5 симптомів, які можуть з'явитися за кілька місяців до інфаркту 23.04.2020 Серцевий напад: 5 симптомів, які можуть з'явитися за кілька місяців до інфаркту
Попереджений — значить озброєний!
Симптоми серцевого нападу зазвичай сприймаються як раптові, але існують і інші ознаки, які попереджають про можливий інфаркт задовго до удару, інформує Ukr.Media.

Харчові продукти, які допоможуть поліпшити розумові здібності 22.04.2020 Харчові продукти, які допоможуть поліпшити розумові здібності
Їжа, яка покращує роботу мозку.
Сучасній людині доводиться справлятися з постійними стресами і працювати з великими обсягами інформації. Виявляється, їжа має сприятливий вплив на розумову здатність, інформує Ukr.Media.

 5 випадків, коли запаморочення становить загрозу для здоров'я та життя людини 21.04.2020 5 випадків, коли запаморочення становить загрозу для здоров'я та життя людини
На запаморочення не можна не звертати уваги.
Раптове запаморочення може бути симптомом апендициту, інсульту, серцевого нападу та інших небезпечних захворювань. Розповідаємо, коли час звертатися до лікаря, інформує Ukr.Media.

Чому цукор є найнебезпечнішим продуктом для організму розповіли дієтологи 17.04.2020 Чому цукор є найнебезпечнішим продуктом для організму розповіли дієтологи
Виключити його з раціону!
Цукор — це найбільш небезпечний і шкідливий продукт для нашого організму, абсолютно всі повинні відмовитися від нього. Про це розповіли дієтологи, інформує Ukr.Media.

Чому варто уникати надто частого використання антисептиків для рук 16.04.2020 Чому варто уникати надто частого використання антисептиків для рук
Антисептики можуть бути ще й шкідливими для людини.
Протистояти коронавірусу можна за допомогою засобів, які знезаражують поверхні. Але чи варто ними зловживати? У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, яку шкоду вони можуть заподіяти, якщо через страх заразитися людина користується ними занадто часто, інформує Ukr.Media.

Чому варто додати корицю у свій раціон: 3 вагомих причини 15.04.2020 Чому варто додати корицю у свій раціон: 3 вагомих причини
Це не тільки смачна, але і корисна спеція.
Кориця є основним інгредієнтом ароматних булочок та іншої випічки. Проте вона також широко використовується в різних частинах світу в якості лікарської спеції з численними перевагами для здоров'я: традиційно використовувалася для лікування застуди, ангіни і болю в суглобах. Ось яку користь кориця може принести вашому організму, інформує Ukr.Media.



15 причин почати пити відвар шипшини 14.04.2020 15 причин почати пити відвар шипшини
Плоди шипшини, скромного чагарнику, здавна використовуються при лікуванні широкого спектра захворювань.
Настої рослини допомагають при проблемах з травленням, серцем, судинами, шкірою та іншим. Є відомості, що шипшина має протиракову дію. Все це дає підстави вводити напої з шипшини у свій раціон, інформує Ukr.Media.

Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати 13.04.2020 Топ-5 продуктів, які змусять кишківник працювати
Деякі продукти добре стимулюють кишківник.
Одна з найбільш важливих складових здорового способу життя — максимізація здатності організму перетравлювати їжу, засвоювати поживні речовини. Тобто кишківник відіграє істотну роль у загальному стані здоров'я. Ці 5 продуктів найкраще стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту, інформує Ukr.Media.

Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину 10.04.2020 Продукти, які допоможуть підтримати здоров'я кісток під час карантину
Продукти, збагачені вітаміном D, стануть у нагоді під час карантину.
Тривале перебування під замком послаблює кістки. Їм потрібні продукти, що містять багато вітаміну D, інформує Ukr.Media.

 4 приводи для щоденного вживання огірків 09.04.2020 4 приводи для щоденного вживання огірків
Варто частіше вживати огірки.
Огірки на 96 % складаються з води, але цей хрусткий, освіжаючий овоч пропонує більш значну користь для здоров'я, ніж ви можете собі уявити, інформує Ukr.Media.

Маловідомі корисні властивості меду 08.04.2020 Маловідомі корисні властивості меду
Всі ми знаємо, що мед допомагає при застуді та є хорошим засобом для зміцнювання імунітету. Але у нього є й інші маловідомі переваги.
Чудова заміна цукру. Мед на 70% складається з цукру, а інші 30% — з води, мінералів і білка. З давніх часів його використовують як натуральний підсолоджувач, і в деяких випадках він набагато корисніше традиційного цукру, інформує Ukr.Media.

Фахівці розповіли про шкоду ополіскувачів для ротової порожнини 07.04.2020 Фахівці розповіли про шкоду ополіскувачів для ротової порожнини
Вчені провели експеримент з хлоргексидинвмісними ополіскувачами.
Ополіскувачі для порожнини рота є на поличці у ванній у кожного. Ми доповнюємо ними щоденний догляд за зубами і яснами. Однак, як з'ясувалося, ці гігієнічні засоби не цілком безпечні. Використання ополіскувачів може негативно позначитися не лише на стані зубної емалі, але і на судинах, впевнені експерти, інформує Ukr.Media.

Харчові продукти, які допоможуть поповнити рівень йоду в організмі 06.04.2020 Харчові продукти, які допоможуть поповнити рівень йоду в організмі
З ними ви забудете про йододефіцит.
Йод дуже важливий для щитоподібної залози компонент. Його дефіцит може призвести до серйозних порушень роботи всього організму. Щоб цього уникнути, необхідно, в першу чергу, стежити за своїм раціоном харчування. Ми склали список продуктів, багатих йодом, інформує Ukr.Media.

Чай з куркумою, імбиром і часником — чудо-напій, для зміцнення імунітету 03.04.2020 Чай з куркумою, імбиром і часником — чудо-напій, для зміцнення імунітету
Бережіть себе і своє здоров'я!
Лікарі завжди наголошують на тому, що найкращий спосіб не захворіти — це подбати про свій імунітет. Щоб це зробити, треба стежити за харчуванням, не забувати про зарядку, достатньо спати і практикувати усвідомленість. А також — приготувати собі цілющий чай за цим рецептом!

Лікарі довели, що діабет частіше розвивається у людей, які їдять поспіхом 02.04.2020 Лікарі довели, що діабет частіше розвивається у людей, які їдять поспіхом
Щоб не захворіти на діабет, варто їсти повільно.
Фахівці провели дослідження, під час якого з'ясувалося, що люди, які їдять похапцем, відкушуючи великі шматки і погано пережовуючи їжу, більше схильні до такого захворювання як діабет, ніж інші. За словами експертів, люди, які ретельно і не поспішаючи приймають їжу, менше схильні до ризику виникнення діабету, а також мають менше проблем з травленням, інформує Ukr.Media.

Як правильно мити фрукти й овочі з супермаркету в період поширення коронавірусної інфекції? 01.04.2020 Як правильно мити фрукти й овочі з супермаркету в період поширення коронавірусної інфекції?
Чи безпечно купувати свіжі овочі й фрукти в період поширення коронавірусної інфекції і як правильно їх мити, щоб залишатися здоровим.
Ви сходили в магазин за всіма правилами, наділи маску, дотримувалися відстань у 2 метри, а, повернувшись додому, ретельно вимили руки. Залишається питання, чи безпечні продукти, які ви купили? Чи можуть вони стати причиною зараження, якщо їх раптом помацав хтось із хворих?

Експерти стверджують, що коронавірус через харчові продукти не передається і немає ніяких доказів, що їжа або її упаковка можуть стати причиною передачі вірусу. Основний шлях поширення коронавірусної інфекції — від людини до людини. Однак зараз весь світ бореться з глобальною пандемією, і дотримання деяких правил щодо харчових продуктів також дуже важливо, інформує Ukr.Media.

Заходи, що допоможуть знизити рівень холестерину у крові 31.03.2020 Заходи, що допоможуть знизити рівень холестерину у крові
Знизити рівень холестерину не так вже й складно.
Щоб зберегти серце і судини здоровими, важливо стежити за пульсом, артеріальним тиском, рівнем цукру, а також контролювати рівень холестерину. Чи можна щось зробити, якщо він вже підвищений? Лікарі стверджують, що так — і дають ось такі рекомендації, інформує Ukr.Media.

Вчені розповіли, як трансжири сприяють загибелі клітин 30.03.2020 Вчені розповіли, як трансжири сприяють загибелі клітин
Трансізомери ненасичених жирних кислот підсилюють окислювальний стрес в клітині й змушують її швидше вмирати.
У клітинній ДНК постійно з'являються дефекти: від ультрафіолетового випромінювання, радіації, від кисневих радикалів, що виникають у біохімічних реакціях, і т. д. Якщо дефектів стає занадто багато, у клітини включається програма самогубства — апоптоз, щоб клітина з мутаціями не стала злоякісною і взагалі не шкодила оточуючим. З іншого боку, у клітини є системи ДНК-репарації — вони ремонтують ДНК, усувають в ній ушкодження, намагаючись зробити так, як було. Якщо системи репарації справляються із завданням, то клітині і вмирати начебто не потрібно, інформує Ukr.Media.


Новини 321 - 340 из 621
Начало | Пред. | 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 | След. | Конец Все
Новини
03.03.2023  Науково доведено: через смартфони ви можете старіти швидше
24.02.2023  Стимуляція спинного мозку відновлює постінсультну функцію рук
17.02.2023  Вчені відкрили здатність жирної їжі руйнувати мозок
10.02.2023  В Індії розробили неінвазивний тест, який використовує штучний інтелект для виявлення раку молочної залози
01.02.2023  Як спостереження за світанками та заходами сонця впливає на здоров'я – вчені
25.01.2023  Аналіз крові для ранньої діагностики хвороби Альцгеймера розробили вчені
18.01.2023  Людина з серцем свині. Пацієнту вперше пересадили серце тварини
11.01.2023  Вчені пояснили, чому оливкову олію варто пити ложками
21.11.2022  Вчені виявили ще одну причину високого ризику атеросклерозу
18.11.2022  Імплантована помпа доставила протиракові ліки у пухлини мозку
16.11.2022  Шум вночі може бути причиною безсоння та серцево-судинних захворювань
14.11.2022  ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ: ТИПИ, СИМПТОМИ, УСКЛАДНЕННЯ
11.11.2022  Виявилося, в епідемії ожиріння винен лише один тип їжі
09.11.2022  Проказа: давня хвороба, здатна регенерувати органи
07.11.2022  "Чарівні гриби" можуть лікувати важку депресію
04.11.2022  Нове випробування пропонує переваги CV з EPA: RESPECT-EPA
02.11.2022  Майже 500 українських медиків завершили навчання з тактичної медицини
01.11.2022  Чи можна людям з діабетом пити алкоголь
31.10.2022  Знайдено овоч, здатний знизити цукор у крові відразу на 20%
28.10.2022  Людська печінка може працювати 100 років
HINARI
PubMed